Борис АнгеловСпециален пратеник на 19 минути След като преди две години

...
Борис АнгеловСпециален пратеник на 19 минути След като преди две години
Коментари Харесай

Щерката на Деп и The Weeknd със сериална тв премиера в кинозалата в Кан

Борис Ангелов
Специален делегат на 19 минути

 

След като преди две години фамилията на Шон Пен гастролира в Кан, в този момент е ред на семейството на Джони Деп за поредност от шествия по аления килим. Дъщерята на завърналия се с кино лентата на откриването на фестивала имаше необикновена премиера нощес.

 

Не за друго, ами тъй като е телевизионна. НВО сподели като игрален филм на кинофестивала – и това е казус, първата серия на своята нова тв поредност. Платформата ще я пусне по дребните екрани в света от 4 юни. Името е Идолът.

 



 

Историята споделя за изгряваща поп звезда, в ролята е Лили Роуз Деп, която с изключение на на Джони Деп е щерка и на тогавашна... изгряваща попзвезда – Ванеса Паради, кото проби на международната сцена още като 7-класничка. Тя има комплицирана връзка с гуру на самопомощта, каквито са толкоз на мода по света и у нас сега, със личен фетиш.

 



 

В този облик влиза Абел Тесфайе, който е и сърежисьор на сериала, дружно с Реза Фахим и със популярния и хитов създател на настоящи тв поредици Сам Левинсън, наследник на още по-известния си баща Бари с неговия Оскар за Рейнмен, направил Том Круз звезда, с Да разлаем кучетата, Бъгси и още куп удари. Още една холивудска фамилия в деяние.

 

Партньорът на Лили – Роуз Деп – Абел Тесфайе, също не е инцидентен. the Weeknd има четири Грами-та като артист и композитор и номинация за Оскар, в последно време се е посветил на сериална кариера. А в светската му има завоевания като супермодела Бела Хадид и поп-и кинозвездата Селена Гомес.

 



 

Самата Лили направи огромния си кино пробив точно на фестивала в Кан преди 7 години, като в детайли сме описвали ролята й на балетната легенда и брачна половинка на Есенин – самата Айседора Дънкан, в историята за зараждането на актуалния танц и на лесбокултурата Танцьорката с премиера на Кроазет през 2016 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР